ADVOCATS ESPERTS EN RECLAMACIÓ PER ACCIDENTS DE TRÀNSIT
ADVOCATS ESPERTS EN RECLAMACIÓ PER ACCIDENTS DE TRÀNSIT
abogados-accidente-trafico-Sabadell

TARIFES

ADVOCAT EXPERT ACCIDENTS DE TRÀNSIT A SABADELL, CERDANYOLA I BARCELONA

NOMÉS COBREM QUAN VOSTÈ COBRI

Advocat d'accidents de trànsit Sabadell, Cerdanyola i Barcelona

En PALLARÈS ADVOCATSsom experts advocats en accidents de trànsit a Sabadell, Cerdanyola, Barcelona i si vostè ha estat víctima d'un accident, oferim una CONSULTA inicial GRATUÏTA per discutir el seu cas.

Podeu dir-nos el teu cas per enviant un correu electrònic a info@pallaresadvocats.com o trucar a la 93.655.31.70 a demanar la teva cita-virtual (telèfon o per videoconferència) o física en qualsevol de les nostres oficines a la província de Barcelona

La nostra empresa ofereix un recorregut cara-a-cara amb un advocat de forma gratuïta a qualsevol dels nostres DESPATXOS Barcelona, Sabadell o Cerdanyola del Vallès.

PREGUNTES PER TELÈFON O A TRAVÉS D'INTERNET, QUE ÉS TOTALMENT GRATUÏTA

Som un despatx obert a les noves tecnologies i treballar amb la majoria de plataformes que permetin una connexió telemàtica (Skype, Google Meet, Zoom, Jitsi Meet, etc.), raó per la qual donem servei en tot el territori espanyol.

El nostre equip humà està altament qualificats en les noves tecnologies i ens podrà ajudar des de la distància sense cap problema, ja que només seria necessària la nostra presència física en l'hipotètic cas d'acabar en un tribunal d'escoltar al final del procés, en moviment l'advocat assignat al vostre cas per a la seva realització.

La nostra visita amb l'advocat no serà només un de genèric i orientació, però anem a entrar en el tema que vostè està preocupat per l'anàlisi de la situació i de les mesures a prendre.

Aquest estudi previ amb l'advocat serà totalment gratuït i, per descomptat, sense cap compromís per la seva part.

La nostra empresa compta amb un equip d'advocats especialistes en accidents de cotxe, de manera que sempre estarà assistit per un advocat especialitzat en la matèria a tractar. No obstant això, en el cas que hi ha un problema que és complexa, que comptarà amb la presència de diversos advocats per assegurar que les mesures són estudiades en la secció transversal i òptima.

LA POLÍTICA DE TARIFES 

En el cas que esteu interessats en contractar els serveis d'un advocat confeccionarem un pressupost tancat per a que tingui clar, des del principi, quin serà el cost dels nostres serveis sense sorpreses amb increments de taxes inesperat.

 

PODEM ENLLAÇAR ELS NOSTRES HONORARIS ÍNTEGRAMENT AL RESULTAT!

Si estem d'acord amb un compromís TOTAL amb el resultat, la nostra oficina no cobrarà res fins que el coure, el fet de no tenir de pagar una quota per els nostres serveis fins que el coure. Si no cobren, no cobrem. Només fer diners una vegada que has cobrat la indemnització corresponent per la companyia d'assegurances.

ESTEU ASSEGURATS?

FACILITEM L'EXERCICI DE LA LLIURE DESIGNA

La gran majoria d'assegurança de l'automòbil estan incloses en el preu de la defensa jurídica de forma independent mitjançant lliure designació.

Els advocats que ofereix la seva companyia d'assegurances en què treballa la companyia d'assegurances, i no per a tu. Els seus esforços no serà amb les seves necessitats en compte, si no és el pensament de qui paga-los.

NO TREBALLEM PER A QUALSEVOL COMPANYIA D'ASSEGURANCES DE L'AUTOMÒBIL, TREBALLEM PER A TU!

Vostè té el dret a triar l'advocat i el fiscal o la fiscal superior que representarà pel mandat de l'article 76 de la Llei de Contracte d'Assegurança, que estableix que  "Per l'assegurança de defensa jurídica, l'assegurador està obligatdins els límits establerts en la Llei i en el contracte, per tenir cura de les despeses que pugui incórrer l'assegurat com a conseqüència de la seva intervenció en un procediment administratiu, judicial o arbitral, i a prestar-li els serveis d'assistència jurídica, judicial i extrajudicial derivats de la cobertura de l'assegurança."

Això vol dir que si dipositar la seva confiança en nosaltres, ens posarem en contacte amb la seva companyia d'assegurances ha nomenat nosaltres per fer-nos membres de la seva assignatura i que un cop finalitzat, el mateix es remetrà a l'asseguradora de la factura que hem de pagar per el retorn en termes del seu contracte d'assegurança.

Per tant, en la primera visita, demanem per la política i analitzar la seva cobertura de manera totalment lliure de fer-te un pressupost personalitzat en base a les mateixes.

El 90% dels nostres clients no han de pagar un sol euro de la seva butxaca per els nostres serveisja que està cobert per la pòlissa d'assegurança i, en cas d'haver de fer-ho, perquè a la seva empresa només parcialment cobertes de la nostra minuts estarem parlant d'una molt baixa quantitat i sempre en relació amb la indemnització a la qual heu rebut, la qual cosa implica tenir un advocat independent i especialitzat a la seva disposició, per assegurar que només i exclusivament per als seus interessos.

Fer una primera visita lliure on podem informar de tot per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir en relació amb el dany que ha patit en l'arrel del seu accident de trànsit

 

Advocat d'accidents de trànsit Sabadell, Cerdanyola i Barcelona

SOM ADVOCATS DE LES VÍCTIMES D'ACCIDENTS DE TRÀNSIT

CONSULTA INICIAL GRATUÏTA
 info@pallaresadvocats.com

93 655 31 70

caCAT