ADVOCATS ESPERTS EN RECLAMACIÓ PER ACCIDENTS DE TRÀNSIT
ADVOCATS ESPERTS EN RECLAMACIÓ PER ACCIDENTS DE TRÀNSIT
abogados-expertos-accidentes-trafico

SERVEI EN LÍNIA

ADVOCATS EXPERTS EN ACCIDENTS DE TRÀNSIT

OFERIM ELS NOSTRES SERVEIS JURÍDICS TELEMÀTICA

Com advocats, experts en accidents de trànsit, hem de fer la nostra feina en tot el territori nacional i no sempre és possible, visites i/o trobades cara a cara, de manera que ens recurris, necessàriament, a les reunions per mitjans electrònics.

És evident que la pandèmia de COVID-19 ha canviat a tots nosaltres a la nostra manera de comportar-se. Té un impacte en múltiples aspectes de la nostra vida, però sobretot, en un molt essencial, de manera que tenia fins ara de relacionar-se amb els altres. El risc de contagi ha fet que hem de trobar maneres per continuar amb la nostra activitat, la nostra vida, més segura, i entre aquests mitjans de comunicació s'han convertit en el més important, els mitjans tecnològics que permeten la comunicació telemàtica.

A més d'aquests mitjans fan possible la prestació de serveis i les relacions comercials entre les persones que estan físicament ubicades en diferents llocs. Anem, doncs, tots aquests mitjans al nostre abast.

PALLARÈS ADVOCATS fa molt de temps que se centra en la tecnologia mitjançant l'establiment de sistemes de gestió interna de la nostra empresa, incrementar l'escaneig de documents amb vista a l'objectiu de paper-zero, la tecnologia VOIP en els nostres telèfons, etc.

Fins ara, hem estimulat la utilització del correu electrònic i els documents, en format PDF, per a la tramitació de l'expedient, però el cara a cara consultes, fins ara, imprescindible, que s'han d'alternar amb visites virtuals a través de videoconferència.

Per tot això i per a una millor comprensió dels nostres clients, hem desenvolupat les següents

 

CARTA DE SERVEIS EN LÍNIA

A. PRIMER CONTACTE AMB la NOSTRA OFICINA

El primer contacte serà capaç tant per telèfon com e-mail l'objecte és concertar una entrevista amb l'advocat responsable de la tramitació de demandes per negligència mèdica o danys en l'àmbit de la salut

 

B. PRIMER GRATIS ENTREVISTA AMB ADVOCATS EXPERTS EN ACCIDENTS DE TRÀNSIT 

Aquesta primera visita, l'orientació, pretén aclarir els dubtes més comuns que solen tenir una persona afectada per la mala pràctica mèdica, és, com diem, totalment gratuït, i es durà a terme en tres camins possibles:

1. De forma presencial

2. Per telèfon el dia i l'hora assenyalada per a la primera presa de contacte

3. Mitjançant trucada de vídeo sobre el dia i l'hora assenyalada per a la primera presa de contacte. Aquest mètode serà la PRIORITAT per la durada de la necessitat de confinament i amb els clients amb adreces físicament distants a la nostra empresa, ES LA cosa més propera A UNA VISITA amb la FÍSICA.

 

DESENVOLUPAMENT DE LA TRUCADA DE VÍDEO

 1. En el primer contacte amb un lliurament al client us preguem que vostè proporcioni un e-mail de contacte i ens posarem d'acord amb ell, dia i hora per fer una trucada de vídeo.
 2. Immediatament, que serà enviat per e-mail al teu e-mail amb l'enllaç i les dades necessàries per entrar a la sala on va tenir lloc la trucada de vídeo o virtual entrevista. Vostè va a través de l'aplicació gratuïta JITSI COMPLIR o l'aplicació de GOOGLE COMPLIR. En qualsevol cas, el vostre correu electrònic apareixerà en color BLAU, l'enllaç en el qual "feu clic a" per entrar a la reunió
 3. Aquest enllaç pot ser programades, per a les finalitats de recordatori, en un compte de google calendar i serà la següent:
 4. Els requisits tècnics que necessitarà el client per a connectar serà mínima, però en qualsevol cas dependrà de si es vol fer la connexió des d'un ordinador o des d'un telèfon mòbil
  • DES D'UN ORDINADOR: Vostè no ha de instal · lar res. Feu "clic" a sobre de l'enllaç i donar permís (quan el vostre ordinador es demana) per connectar l'altaveu i el micròfon de l'ordinador.
  • DES D'UN TELÈFON MÒBIL: El "clic" a sobre de l'enllaç, es demanarà a la instal · lar en el teu telèfon a l'aplicació gratuïta per a la videoconferència, sempre que no tenir-lo prèviament instal·lat.
   1. JITSI MEET: Si voleu instal·lar previament AQUÍ si el teu telèfon Android per accedir a la GOOGLE PLAY o de premsa AQUÍ si tens un iPhone per accedir a la BOTIGA d'APPLE.
   2. GOOGLE MEET: Si el voleu instal·lar prèviament AQUÍ si el teu telèfon Android per accedir a la GOOGLE PLAY o de premsa AQUÍ si tens un iPhone per accedir a la BOTIGA d'APPLE.

C. de DOCUMENTACIÓ

Vostè va a prioritzar el treball amb documents escanejats en format PDF, per això:

 1. Client de documentacióLa documentació que necessitarem per al tractament del fitxer serà escanejat mitjançant dues opcions:
  1. El client envia la documentació escanejada per correu electrònic
  2. El client envia la documentació (original o còpia) sobre el paper de la manera que és més còmode (desplaceu-vos a una de les nostres oficines, oficina de correus o empresa de missatgeria i serà), serà escanejat i tornar del client pel servei de missatgeria.
 2. Documentació necessària firma original del client: S'enviarà la documentació per a inscriure's a l'adreça de correu electrònic que heu proporcionat a aquest (LLEVAT QUE EL CLIENT DISPOSA D'UNA SIGNATURA O CERTIFICAT DIGITAL):
  1. Vam presentar una còpia del document signat per còpia escanejada, ja sigui per la fotografia de miso
  2. Ens enviï l'ORIGINAL signat del document a través de l'oficina de correus o empresa de missatgeria i serà

TENS DUBTES?: CONTACTE amb nosaltres

ENS AJUDARÀ A

DEIXI SEMPRE UN NÚMERO DE TELÈFON DE CONTACTE PERQUÈ PUGUEM CONTACTAR AMB TU EN CAS QUE NECESSITEM MÉS INFORMACIÓ

NO DUBTEU A DEMANAR VISITA GRATUÏTA AL TELÈFON 93 655 31 70 SI PREFERIU QUE L'ATENEM PERSONALMENT

VOLEM SER EL SEU ADVOCATS EN ACCIDENT DE TRÀNSIT

CONSULTA INICIAL GRATUÏTA
 info@pallaresadvocats.com

93 655 31 70

caCAT